Hírek

Új hangszereket kapott a Zenekar
2018. február 02. 11:30

A Katasztrófavédelem Központi Zenekara számára nagyon jól zárult az előző év és kedvezően indult az új év. A zenekari körlet és a hozzátartozó bútorok felújítása év végére szinte teljesen elkészült, és ezzel párhuzamosan nagyon sok kolléga új hangszert kapott. A várva várt új hangszerek megérkezését kitörő örömmel fogadta a zenekar, s a tagok újult erővel vetették bele magunkat a szokásos napi gyakorlásba.

Események a Zenekar életéből
2017. március 27. 11:58

Sok élmény, sok fantasztikus fellépés jellemezte a Zenekar közelmúltját.

A Katasztrófavédelem Központi Zenekara a XXI. Regionális Katonazenekari Fesztiválon
2016. szeptember 07. 15:00

Életképek a Zenekar fellépéseiből.

A Katasztrófavédelem Központi Zenekara a Debreceni Virágkarneválon
2016. augusztus 25. 14:01

Életképek a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának fellépéseiből.

Flórián Nap
2016. május 11. 17:18

A Katasztrófavédelem Központi Zenekara számára a Szent György és Szent Flórián napi ünnepségek nem értek véget a központi rendezvényekkel. Május első hete - az ünnepi megemlékezések miatt - minden évben számtalan fellépési lehetőséget biztosít a zenekar számára.

Fúvószenekari fesztivállal ünnepeltek a Rendvédelmi Zenekarok
2016. április 27. 15:29

Mozgalmas, fellépésekben bővelkedő hétvégével ünnepelte a Katasztrófavédelem Központi Zenekara a Flórián napot.

Hatodszor együtt a Városligetben
2016. április 25. 15:22

Füstsátor és bűvész, mentési bemutató és a Flórián Band – mindezeken túl számos tanulságos és szórakoztató program várta mindazokat, akik április huszonharmadikán kilátogattak Budapesten a Városligetbe, ahol immár hatodik alkalommal ünnepelték közösen védőszentjüket a tűzoltók és a rendőrök.

Flashmobbal népszerűsítették a közelgő rendőr- és tűzoltónapot
2016. április 07. 18:41

Díszegyenruhás tűzoltók és rendőrök jelentek meg váratlanul csütörtök délután Budapest forgalmas közterületein – a Nyugati téren, a Blaha Lujza téren, valamint a főváros harmadik kerületében, a békásmegyeri lakótelepen. A hangszerekkel felszerelkezett egyenruhások villámcsődülete meglehetős feltűnést keltett, minthogy ez is volt a rendezvények célja, azaz felhívni a figyelmet a VI. Országos Rendőr- és Tűzoltónap rendezvényeire.