Hírek

Zenekari pillanatok
2017. szeptember 12. 13:44
Megint sok élményt adtunk és persze mi is gazdagodtunk az elmúlt pár hónapban.
Ez évben a Duna Karnevál több helyszínen zajlott. A Zenekar minden helyszínen közreműködött a már megszokott színvonalon, dacolva az időjárás viszontagságaival. A Karnevál gálaműsorát megelőző margitszigeti helyszínen az eső sem tudta az együttest eltántorítani a térzene eljátszásától a közönség legnagyobb megelégedettségére.
   
A KOK kibocsátó ünnepségére való próbák párhuzamosan folytak az NKE Rendészettudományi Kar Kapisztrán téri tisztavatási ünnepségének próbáival. A 40 fokos meleg próbára tette az esküt tevők és a zenekari tagok állóképességét is. Végül az égiek jóvoltából a köztársasági elnök és más magas szintű állami vezetők előtt a sok gyakorlás eredményeként hibátlanul zajlott az eskütétellel egybekötött ceremónia.

Debrecenben az erdélyi tűzoltóknak adományozott gépjármű ünnepélyes átadásán, majd másnap Szolnokon a Regionális Katonazenekari Fesztivál külső meghívottjaként szerepelt a Zenekar.
     
A Csornai Önkéntes Tűzoltó Egyesület fennállásának 135. évfordulójára rendezett városi megemlékezésen egy hosszabb vonulást követően az ünnepség megnyitásán szerepelt, majd aznap még két alkalommal adott térzenét a Zenekar. 

 
Kiss Zoltán tű.szds.
karmester-helyettes
 
 
 
 
Vissza

 

Kapcsolódó információk:

 Galériák: