Tartalomjegyzék

Szeptemberi hírcsokor

2018. szeptember 21.

Képriport a Zenekar elmúlt eseményeiből.

2018. 07. 13. 10:00 Kibocsátó ünnepség – BM OKF
A NKE Ludovika Egyetem Sportközpontjában megrendezett oklevélátadó ünnepségét követően vett részt a Zenekar a KOK kibocsátó ünnepségén a BM OKF előtti területen.
 


Fotó: Jóri András
2018. 08. 20. 18:00 Augusztus 20-ai ünnepi műsor – XVI. kerület
A nyári szabadság a Zenekar számára immár sokadik alkalommal az Augusztus 20-ai állami ünnepségen való részvétellel ért véget. Ez alkalommal a XVI. kerületi Corvin Művelődési Ház felkérésének tett eleget.
Fotó: Kolozsvári Marianna
2018. 08. 31. Regionális Katonazenekari Fesztivál – Szolnok
Szolnokon ismét szikrázó napsütésben, talán még nagyobb közönség előtt zajlott a Regionális Katonazenekari Fesztivál, mint az elmúlt években. A Zenekar ismét feltűnést keltett vidám, szórakoztató zenei előadásával a fesztivál helyszínéül szolgáló Tisza parti főtéren. 

Fotó: Szabolcsi Zoltán
 
2018. 09. 15. 15:00 Önkéntes Tűzoltó Egyesület megalakulásának 90. évfordulója – Szalkszentmárton
A szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók nagy szeretettel fogadták a Zenekart. Az egész napos rendezvény zárásaként hallhatták az érdeklődők a Zenekar fúvószenekari térzenéjét.


 
Fotó: Szabolcsi Zoltán
 
 
2018. 09. 19. 18:00 Kiállítás megnyitó – Lipták villa
A Lipták Galéria adott otthont a „Széchenyiek a történelemben. - Egy történelmi család hagyatéka” című kiállításnak a Gróf Széchenyi Család Alapítvány szervezésében.
Az izgalmas gyűjteményes kiállítás részeként a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának Széchenyi Ödön életét bemutató tárlata látható.
Az esemény színvonalát nagymértékben emelte a Katasztrófavédelem Központi Zenekara kvintettjének műsora.


 
 
Fotó: Papajcsik Péter